Випускний вечір Олевської ЗОШ №2

24 червня відбувся випускний вечір в Олевській загальноосвітній школі №2. Серед олевських навчальних закладів ЗОШ №2 мала найменше випускників, але це не завадило показати гарний результат – дві відзнаки за успіхи у навчанні.

Золоту медаль отримала учениця ЗОШ №2, «Учень року – 2018» Олевської міської ради Мидловець Таміла. Дівчина є неодноразовим переможцем районних етапів учнівських олімпіад з різних дисциплін. Срібну медаль отримав Владислав Петрук, крім того він є переможцем ІІІ етапу (обласного) всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

Директор Олевської ЗОШ №2 Сергій Бочковський побажав випускникам: «Бажаю, щоб ви із теплом зустрічали і згадували рідну школу, шкільних друзів і вчителів, які вам дали такий потрібний поштовх у життя, всі необхідні знання, які вам потрібні будуть у майбутньому дорослому житті. Сьогодні кожен із вас бере з собою частинку вчителя. Ви спустошуєте, з одного боку, наші серця, але, з іншого боку, ми розуміємо, що кожен з нас дав вам найкраще, що ми мали».

Впродовж свята на присутніх чекали пісні, танці, цікаві постановки та відеоролики. Завершився випускний вечір оригінальною фінальною піснею.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту