Випускний вечір Олевської ЗОШ №3

В навчальних закладах Олевської міської об’єднаної територіальної громади відбулись випускні вечори. В суботу, 23 червня, атестати про повну загальну середню освіту отримали учні Олевської ЗОШ №3.

Дві випускниці отримали золоті медалі за успіхи у навчанні: Лілія Ратушинська та Ангеліна Вахнюк. Учениці підтвердили право отримали свою відзнаку, написавши на «відмінно» зовнішнє незалежне оцінювання. 16 учнів мали високі досягнення у навчанні, протягом навчання випускники ЗОШ №3 здобули 42 перемоги у районних етапах учнівських олімпіад та були неодноразовими учасниками та призерами обласних етапів.

Директор Олевської ЗОШ №3 Раїса Бабич прокоментувала: «Найбільше досягнення нашої школи – це ви, дорогі наші випускники, ваша працелюбність та відповідальність, ваші успіхи та перемоги, завдяки яким щороку зростає авторитет нашого навчального закладу. Ви – наше майбутнє і від вас залежить якою стане наша країна. З гідністю долайте усі перешкоди на життєвому шляху».

На згадку про себе випускники 2018 року подарували директору перлинове намисто, а також перлинові прикраси класним керівникам. У програмі випускного вечору було грандіозне дефіле, пісні, привітання, танці та постановки. Від Олевської міської ради випускників, батьків та вчителів привітав заступник міського голови Олександр Ніколайчук.

Закінчився захід традиційним для Олевської ЗОШ №3 короваєм на вишитому рушнику зі свічками та фінальною піснею.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту