Громадське обговорення в селі Майдан

25 червня в  селі Майдан відбулось громадське обговорення щодо встановлення обладнання для випалювання деревного вугілля, на яке зібралось 53 місцевих жителя. На зібрані також були присутні начальник відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук та депутат Олевської міської ради відповідного округу Віктор Чепура.

Приватний підприємець розповів присутнім про розміщення бочок для випалювання деревного вугілля, а також будівництва теплиць для вирощування сільськогосподарських рослин.

У місцевих жителів виникло ряд питань, зокрема про обігрів теплиць із залученням сонячної енергії, податків у місцевий бюджет, розміщення такого обладнання на території громади тощо. Хвилювались мешканці села Майдан також про можливість негативного впливу на здоров’я громадян відходів та викидів від виробництва. На всі питання давав відповіді безпосередньо приватний підприємець з метою надання вичерпної інформації.

Після завершення обговорень та дискусій питання про встановлення обладнання для випалювання деревного вугілля було поставлене на голосування. «За» таку пропозицію був лише один голос, «проти» – 52.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту