Відзначення дільничних офіцерів та інші питання виконачого комітету

26 червня відбулося засідання виконавчого комітету. З 33 членів виконкому на засідання прийшли 18. Було розглянуто 20 питань.

Виконавчий комітет вирішив затвердити розпорядження міського голови, про « Відзначення дільничних офіцерів» ,було нагороджено подяками Олевської міської ради та грошовими винагородами у сумі 200 гривень кожному наступних дільничних офіцерів Олевського відділення поліції: старших  дільничних офіцерів поліції Макарчука Олександра та Корбуна  Володимира, дільничних офіцерів поліції Маринкіна Дениса, Талаха Олександра та Ничипорчука Андрія.

Було розглянуто подання виконуючого обов’язки старости села Копище Михайла Михальця про представлення до звання «Мати-героїння» жительки села Копище Скрит Валентини 1970 року народження, яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку. Відповідне клопотання буде порушено перед Президентом України.

Було вирішено надати одноразову матеріальну допомогу в сумі 11300 гривень 17 жителям Олевської громади, які звернулися із заявою в міську раду. 11 осіб звернулися за допомогою на лікування, 5 – для відшкодування збитків в наслідок пожежі та 1 жителька с. Кишин звернулась за допомогою на поховання чоловіка.

Виконком міської ради вирішив створити комісію з питань забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа при виконавчому комітеті  Олевської міської ради. Склад комісії питань забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа: заступник міського голови Олевської міської ради (голова комісії) Яків Осипчук, начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства   виконавчого апарату міської ради, (заступник голови комісії) Віктор Ніколайчук, директор КУ «Центр соціальних служб для   сімї, дітей та молоді Олевської міської ради» виконавчого апарату міської ради (секретар комісії) Світлана Орищук, головний спеціаліст юридичного відділу виконавчого апарату Олевської міської ради Андрій Кравченко, заступник начальника фінансового відділу виконавчого апарату  міської ради Олеся Ковальчук, начальник служби у справах дітей Олевської райдержадміністрації Галина Орищук, спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення виконавчого апарату міської ради Ніна Бородавко.

Також були розглянуті питання: затвердження графіку торгової точки, зміна та присвоєння адресних номерів, надання дозволу на продовження терміну встановлення тимчасової споруди, взяття на квартирний облік громадян, що потребують покращення житлових умов та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту