Зустріч з учасниками конкурсу костюмів

26 червня в Олевському ЦХЕТУМі відбулась зустріч організаторів конкурсу костюмів, що відбудеться 21 липня під час святкування «Week-end в Олевську», з конкурсантами. Варто зазначити, що висловили бажання приймати участь у конкурсі костюмів діти з різних населених пунктів громади. Всього на зустріч прийшло більше 20 конкурсантів. Частина бажаючих взяти участь у конкурсі, які зареєструвались, не змогли бути присутніми  на зібрані з поважних причин, але мають намір надалі брати участь у конкурсі.

Заступник з виховної роботи Олевської гімназії Тамара Заруба та методист Олевського ЦХЕТУМу Євгенія Гур’єва розповіли детальніше присутнім про умови конкурсу та відповіли на всі питання, які цікавили конкурсантів та їх батьків. Тамара Валентинівна прокоментувала: «Я хочу, щоб головним вашим стимулом участі у конкурсі була любов до нашого міста, нашої громади».

На зустрічі також була присутня заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту Олевської міської ради Алла Гаврилюк. Вона повідомила, що в день конкурсу курсуватиме автобус, який зможе доставити конкурсантів з найближчих сіл до Олевська.

На зібрані було акцентовано на необхідних 5 вимогах до костюму:

  • Відповідність номінаціям
  • Оригінальність костюму
  • Якість та естетичність виконаного костюму
  • Використання додаткових аксесуарів
  • Гарне дефіле.

Учасників закликали не витрачати великі кошти на виготовлення, адже ціна виробу не буде враховуватись у загальну оцінку. Костюм повинен бути виконаний учасниками (не придбаний у магазині).

Конкурс костюмів складатиметься із трьох виходів конкурсантів: вихід-знайомство у довільному вбрані, костюм з древлянськими мотивами (частково древлянський стиль) та головний вихід у костюмі на тему чорниці.

На конкурсі буде близько 10 членів журі, що дозволить не заангажовано визначити переможця. 

Наступна зустріч з учасниками конкурсу відбудеться у ЦХЕТУМі 16 липня об 11:00. Увага! У вас ще є шанс взяти участь у конкурсі! Відправляйте електронного листа на адресу week-end_olevsk@ukr.net у такому форматі:

Інформація про учасника:

  • Прізвище та ім’я учасника ________________
  • Адреса проживання ___________________
  • Вік _________________________________

      Контакти:

  • тел. ________________________________
  • e-mail ______________________________

Погоджуюсь на використання персональних даних відповідно до законодавства України.

Даю згоду на участь у фотосесії з послідуючим використанням фото для реклами конкурсу костюмів під час «Week-end в Олевську» у наступному році.

Заповненням цієї заявки учасник надає згоду на те, що частина інформації, наданої під час реєстрації може бути опублікована у соціальних мережах, в друкованих виданнях тощо. (Номер телефону та адреса електронної пошти, вказані під час реєстрації, НЕ будуть доступні для загального використання).

 

Або ж приходьте до загального відділу міської ради (спеціаліст по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ), що знаходиться за адресою: м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4 .

Положення про конкурс костюмів читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2018/06/05/week-end-v-olevsku/.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту