Видача «пакунку малюка» з вересня 2018 року

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що постановою Кабінету Міністрів України від 20.06.2018 року №512 “Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” затверджено порядок надання з 1 вересня 2018 року при народженні дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”.

         Видача “пакунка малюка” здійснюватиметься під час виписки новонародженої дитини з пологового будинку, а комплектування пакунка – відповідно до переліку товарів, визначеного Міністерством соціальної політики.

         Вартість “пакету малюка” без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт і послуг, пов’язаних з комплектацією пакетів і доставкою їх в пологові будинки, становить не більше 5 тисяч гривень.

         “Пакет малюка” не надається в разі відмови від новонародженої дитини в пологовому будинку, відбування матір’ю покарання в місцях позбавлення волі та подальшого перебування дитини в будинку дитини при установі виконання покарань, смерті дитини в пологовому будинку.

         Також цією Постановою обласним державним адміністраціям доручено забезпечити надання “пакунків малюка” з 1 вересня 2018 року.

         Водночас, затверджено порядок фінансування місцевих бюджетів для надання зазначеної допомоги за рахунок субвенції з державного бюджету.

        

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту