Погодження кандидатури начальника Дружбівського підприємства ЖКГ та інші питання виконкому

На виконавчому комітеті Олевської міської ради, який відбувся 27 липня, було розглянуто 14 питань, включаючи «Різне».

Виконком вирішив погодити  кандидатуру Мельника Миколи на посаду начальника Дружбівського підприємства житлово-комунального господарства, терміном на 3 роки. Раніше Мельник    вже працював на даній посаді. Загальний стаж роботи Миколи Івановича становить 21 рік.

Також було розглянуто подання виконуючої обов’язки старости села Журжевичі Мойсеєнко Марії про представлення до звання «Мати-героїня» жительку села Рудня Новак Валентину Вікторівну, яка народила та виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку. Відповідне клопотання буде порушено перед Президентом України.

Виконавчий комітет вирішив погодити дозвіл на встановлення дитячих майданчиків та території Олевської міської об’єднаної територіальної громади, а саме: в с. Кам’янка, по вул. Набережна, 39; в с. Лопатичі по вул. Гагаріна 60; в с. Тепениця на території дитячого садочка по вул. Шкільна 16; в м. Олевськ на території Центру розвитку дитини №1 по вул. Свято-Миколаївська, 57. Крім того міський голова Олег Омельчук повідомив, що надалі і в інших селах громади будуть встановлювати дитячі майданчики.

Були розглянуті і такі питання: про виконання міського бюджету за І півріччя 2018 року, зміну та присвоєння адресних номерів, надання дозволу на встановлення господарських споруд, надання дозволу на розміщення реклами та інші.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту