Яку небезпеку несуть в собі недобудови?

Незавершені будівництва часто стають причиною травм різного ступеня тяжкості. Переважно у «групі ризику» перебувають діти та підлітки, які заради нових вражень та емоцій, пошуку екстремальних розваг або ж просто задля гарного фото вештаються недобудовами, виходять на дахи.

На території Олевської об’єднаної територіальної громади знаходиться велика кількість недобудованих приміщень, які наражають на небезпеку підростаюче покоління. Більшість з них знаходиться у приватній власності.

Власникам недобудов варто пам’ятати, що збереження приміщення у безпечному для навколишніх стані належить до їх обов’язків! Надійно закрити всі входи та виходи в приміщення, огородження території може вберегти від нещасного випадку на недобудові.

А всім жителям громади необхідно зрозуміти, що наше життя та здоров’я у наших руках! Не підходьте, а тим паче не піднімайтеся на дах незавершеного будівництва, повідомте про наслідки прогулянок аварійними помешканями своїх дітей. Адже перш ніж «підкорювати» чергову недобудову потрібно суттєво задуматись що важливіше: розваги та фото для соціальних мереж чи збереження власного здоров’я! 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту