Розширена нарада про стан підготовки навчальних закладів до роботи

27 серпня в приміщенні Олевської міської ради заступник міського голови Яків Осипчук провів розширену нараду про стан підготовки навчальних закладів до роботи у 2018-2019 рр. На заході були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, представники 22 шкіл, 3 закладів дошкільної освіти, всіх підприємств, які організовують харчування дітей,  управління Держпродспоживслужби в Житомирській області і спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту.

Було розглянуто ряд питань, серед яких: державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства та дотримання законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів в закладах освіти Олевської міської ради, умови договору з надання послуг по харчуванню дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, та організація надання послуг харчування дітей в закладах освіти.

В.о. начальника Олевського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Микола Скумін розповів про поточний стан навчальних закладів та існуючі зауваження, які були помічені в ході перевірки. Директори шкіл візьмуть їх до уваги та, по можливості, виправлять.

Начальник відділу з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи управління праці та соціального захисту населення Тетяна Ганушевич розповіла, що договір на харчування дітей вже  заключено, а також повідомила, що вартість одного дітодня становить: 24,78 грн. для дітей 6-10 років, 25,50 грн. для дітей 10-14 років та 28,12 грн. для дітей 14-18 років.

Директор ПП «Продцентр-плюс» Людмила Лінькова гарантувала, що посуд та необхідне для харчування дітей обладнання буде завезено до навчальних закладів. Також вона повідомила, що 28 серпня відбудеться сертифіковане навчання кухарів, які займатимуться організацією харчування дітей.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту