Майдан відсвяткував День села

 28 серпня в свято Успіння Пресвятої Богородиці в с. Майдан святкували День села.

Незважаючи, на похмуру та дощову погоду на святкування зібрались разом чи не всі жителі – від малого до великого. Привітати громаду приїхали заступник міського голови Яків Осипчук та народний депутат України Володимир Арешонков, які побажали кожній родині щастя, здоров’я, достатку, добробуту та нагородили місцевих жителів грамотами, подяками та грошовими нагородами.

Також під час урочистостей вітали наймолодшого жителя села Олександра Гілюка, якому тільки виповнився 1 місяць, найстаршу жительку Ольгу Ляшук, якій в цьому році виповниться 91 рік, мати-героїню Євгенію Туцьку, яка народила та виростила 8 дітей. Не забули привітати і подружжя, які в цьому році одружилися та подружжя, які цього року святкують золоте та діамантове весілля. Згадали гості та жителі села учасників бойових дій на сході України.

Вітальними словами, подяками та подарунками також відзначили приватних підприємців, які забезпечують село продуктами харчування і товарами побутового вжитку, працівників школи, за щоденну важку і сумлінну роботу, вчителів, які пропрацювали школі 45 і 50 років, учасників конкурсу «Чорнична смакота», за проявляння здібностей та зайняття ІІ місця на фестивалі, Віталія  Туцького, за організацію християнського табору, Віктора Чепуру та Леоніда Остапчука, за фінансовий і матеріальний внесок у розвиток села, та ін.

Танці та  пісенні вітання лунали протягом усього свята від колективів сільського Будинку культури, учнів та талановитих жителів села. Також чудовим подарунком від народного депутата Володимира Арешонкова став виступ гурту «Олевчани».

Неподалік від концерту малеча могла розважитись, спускаючись, з надувної гірки, стрибаючи на батуті та куштуючи попкорн.

Діловод села Майдан Буднік Наталія подякувала всім за любов до рідного села, за працю і творчість та висловила щиру подяку спонсорам свята: Олевській міській раді, приватному підприємцю Чепурі В., Остапчук Л.,Філоненко А., Таритешевій Н., Потайчук Л., Остапчук В., Філоненко М., Позняк В. та ТОВ «Агроритм Полісся».

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту