Конференція працівників освіти

30 серпня традиційно перед початком навчального року в Олевську проходить конференція педагогічних працівників закладів освіти громади. Педагогічна конференція – це підведення  підсумків за минулий навчальний рік та визначення перспективних планів роботи педагогів, стратегічного напрямку розвитку системи освіти на новий навчальний рік.

У робочій конференції взяли участь міський голова Олег Омельчук, народний депутат України Володимир Арешонков, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський, голова Олевської районної ради Віктор Троц та представники всіх загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів громади.

Вітаючи присутніх педагогів, Володимир Арешонков прокоментував: «Цей рік проходить під таким знаковим впливом початку освітніх реформ. Український уряд, верховна рада України  зробили все для того щоб в державі розпочались зміни в системі освіти і науки. Мета одна – побудувати нову сучасну українську школу, забезпечити формування нової української молодої людини, яка буде здатна забезпечити себе, свою родину та буде здатна формувати нову українську державу, саме це є метою нової української реформи». Також Володимир Юрієвич повідомив, що традиційно всі першачки громади отримають в подарунок набори-папки, що містять необхідне канцелярське приладдя і методичні матеріали. Також нардеп вручив подяки: вчителю фізичної культури Лопатицької ЗОШ І-ІІІ ступенів  Анатолію Бідюку, заступнику директора з виховної роботи Олевської гімназії Тамарі Зарубі, директору Олевської ЗОШ № 3 Раїсі Бабич, завідуючій Тепеницького дошкільного навчального закладу Ірині Єпіфанович, методисту методкабінету відділу освіти, молоді та спорту Наталії Горпинич.

До слова був запрошений народний депутат України Сергій Пашинський. Він привітав присутніх зі прийдешнім святом, а також, користуючись нагодою, вручив подарункові сертифікати на тенісні столи та тенісний інвентар всім школам Олевської громади.

Олевський міський голова Олег Омельчук привітав присутніх працівників освіти з початком навчального року побажав здоров’я, щастя та мирного неба над головою. Також грамотами від міської ради були нагороджені: вчитель історії та правознавства Лопатицької ЗОШ І- ІІІ Світлана Ничипорчук, директор Корощинської ЗОШ І-ІІ ступенів Ольга Корець, завідувач Зубковицького ДНЗ Раїса Десюк.

З вітальними словами до учасників конференції звернувся Віктор Троц, який  побажав педагогам здоров’я, натхнення, щоб все складалося не тільки в роботі, а й дома і від імені депутатів районної ради нагородив грамотами кращих педагогів.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко в своїй доповіді проаналізував результати діяльності відділу освіти, загальноосвітніх та дошкільних закладів Олевської громади щодо надання якісних освітніх послуг. Валерій Петрович підвів підсумки попереднього навчального року та окреслив напрямки роботи на наступний 2018-2019 рік щодо реалізації Концепції Нової української школи в закладах освіти громади. Він наголосив, що стратегічним завданням якості відділу освіти, молоді та спорту і закладів освіти  визначено надання якісних освітніх послуг, вболівання за майбутнє покоління, створення комфортних умов для розвитку дітей, співпраця з громадськістю у вирішенню ключових питань розвитку освіти.

Про досягнення на педагогічній ниві, про поставлені завдання та шляхи їх вирішення розповіли: Ірина Гайченя завідуюча Центром розвитку дитини № 2 «Сонечко», директор Зубковицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло Ширмук, керівник профспілки працівників освіти і науки Наталія Яценко та ін.

В кінці конференції всі бажаючі могли задати питання доповідаючим.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту