Перший дзвоник пролунав у Зубковицькій школі

3 вересня у Зубковицькій загальноосвітній школі відбулось свято Першого дзвоника. Розпочалась святкова лінійка із винесення Державного прапора України під козацький марш. Далі з кульками та у вишиванках вийшли випускники на чолі з класним керівником Анатолієм Гайченею.

Маленьких першокласників на лінійку вивели їхні матері та «передали в руки» першій вчительці – Ользі Козловець. Цьогоріч Зубковицька школа поповнилась 9 першачками: Дар’я Макарчук, Вікторія Дем’янчук, Богдан Гайченя, Анастасія Балах, Максим Омельченко, Вероніка Королевич, Богдан Білий, Євангеліна Шупрудько та Діана Гайченя.

Школярів приїхав привітати секретар міської ради Віталій Шейко. Він побажав  продуктивного та цікавого навчального року, нових перемог та звершень. Також школярів вітали настоятель місцевої церкви отець Микола та діловод села Ганна Фестюк.

Директор школи Михайло Ширмук також привітав школярів зі святом, вручив найкращим учням грамоти та подякував всім, хто долучається до допомоги школі.

Від народного депутата України Володимира Арешонкова всі першачки отримали папки, які містять необхідний дидактичний матеріал та канцелярське приладдя. Аналогічні подарунки отримали всі першокласники громади. Крім того, за сприяння народного депутата Володимира Арешонкова було замінено вхідні двері в школу, на це було спрямовано 80 тис. грн.

Від Благодійного фонду Сергія Пашинського школа отримала Подарунковий сертифікат на тенісний стіл та тенісний інвентар для фізичного та культурного розвитку. Такі сертифікати отримали всі школи Олевської громади. Незабаром спортивний інвентар буде завезено до шкіл.

Наприкінці заходу учні 11 класу подарували першокласникам кульки, святкові стрічки та подарунки. Завершилась святкова лінійка поданням першого дзвонику та винесенням Державного прапору України.

Варто відмітити особисті старання першої вчительки первачків Ольги Адамівни. Своїми силами вона перетворила звичайний шкільний клас у якісний освітній простір, який відповідає стандартам Нової української школи.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту