Представлення головного лікаря ЦПМД

31 серпня на виконавчому комітеті міської ради керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин зачитав розпорядження міського голови про призначення головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради.

Міський голова Олег Омельчук прокоментував: «Ми вже провели конкурс на головного лікаря. Конкурсна комісія визначилась з головним лікарем – це Вишневська Олена Євгенівна». Раніше Олена Євгенівна була на посаді в.о. головного лікаря.

Олег Васильович вручив квіти новому головному лікарю, побажав всього найкращого та плідної роботи.

Пізніше, в приміщенні ЦПМД, відбулось представлення головного лікаря колективу. Олена Євгенівна виступила перед присутніми зі своєю конкурсною презентацію, розповіла про основні пріоритетні напрямки роботи підприємства. Олег Васильович вручив квіти попередньому головному лікарю Людмилі Орлицькій та подякував за пророблену роботу, а також представив колективу нового головного лікаря Олену Вишневську і також привітав її квітами. Колектив підприємства теж привітали нового головного лікаря подарунком. В свою чергу, Олена Євгенівна подарувала квіти Людмилі Володимирівні.

На представлені також були присутні заступник міського голови Яків Осипчук та керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин. Вони побажали присутнім нових звершень, згуртованості та здоров’я.

Згідно розпорядження міського голови, контракт з головним лікарем діятиме 5 років.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту