Свято першого дзвоника в Олевській гімназії

1 вересня вже в оновленій Олевській гімназії відбулося свято Першого дзвоника. Для першокласників і старшокласників цей день є одним з найбільш зворушливих.

Цього року свято вирішили зробити більш цікавим, не таким як завжди. Для першокласників організували квест-гру. Всіх учнів розділили на групки і з кожною групою займались учні страших класів. Діти відгадували загадки та вирішували головоломки , тим самим це було набагато цікавіше ніж просто стояти на лінійці і слухати довгі промови.

В той час коли першачки були задіяні в цікавій грі, інші учні могли пофотографуватись біля оригінальних фотозон.

Далі школярі, вчителі та батьки зібрались на урочистій лінійці, щоб разом розпочати новий навчальний рік. Одинадцятикласники подарували першачкам сувеніри у вигляді магнітів з логотипом гімназії.

Директор школи Євгеній Рябой відкривав свято та привітав всіх з чудовим святом – Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

Також дітей привітали з початком навчального року міський голова Олег Омельчук та його заступник Олександр Ніколайчук, побажали школярам здоров’я і наполегливості у навчанні, а вчителям терпіння, мудрості та невичерпної енергії. Також Олександр Ніколайчук вручив директору школи грошову допомогу від міської ради на пошиття військово-спортивної форми.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту