Фестиваль льону в с. Стремигород Коростенського району

Вчетверте на Житомирщині пройде Фестиваль льону. Цьогоріч організатори анонсують безліч цікавинок, але поки не відкривають деталей. Девіз цьогорічного Фестивалю льону – «Органічні компанії – здорова нація!». Фестиваль проходитиме 16 вересня у с. Стремигород Коростенського району.

Неповторне поєднання

 Відродження українських традицій та новітні технології. Виставка сучасної техніки продемонструє, як безпілотні літальні апарати (дрони) можна задіяти в агробізнесі та як вони спрощують роботу і стають звичними у полях. Усі зрозуміють, чому це – професія майбутнього.

 Приголомшливе шоу

 Трюки на конях, лицарі, запальні танці. Сцени, що працюють одночасно і задовольнять будь-які музичні вподобання. Безперервний потік емоцій та драйву в режимі нон-стоп. Хедлайнер – зірка українського шоу-бізнесу.

Дружнє товариство

Ідейні люди навколо вас – щирі, енергійні, запальні – та незабутня атмосфера оксамитової осені. Етно-зона з унікальними виробами з льону та майстер-класами. Ярмарок органічної їжі, виставки, модний показ одягу з льону.

Забави для дітей та родини

 Дитяча зона та спортивна зона. Майстер-класи. Аквагрим. Аніматори та розважальні ігри.

Відкритий простір

Свобода та природа. Що може бути ліпше? Поля льону, різнобарвних трав, квітів. Отримайте незабутні враження та відчуйте легкість і неперевершене єднання з природою, з якої починається все. Смачна фудзона з українською кухнею та смаколиками з льону на open air: печена картопля, овочі-гриль, ковбаски, тушковане м’ясо, пампушки, вареники і те тільки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту