В Олевській громаді відзначили День рятівника

17 вересня Україна відзначає День рятівника. Це професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, хто ліквідовує наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захищає життя і здоров’я людей.

«Ваша відвага та життєва позиція допомагає уникнути страшних наслідків лиха та вберегти людське життя. Щиро бажаю Вам наснаги на нові звершення та подвиги, здоров’я та благополуччя у Ваших сім’ях, а також мирного неба над головою», – привітав рятівників міський голова Олег Омельчук.

В цей день заступник міського голови Олександр Ніколайчук приїхав до 17 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в Житомирській області. Він привітав присутніх з професійним святом, а також вручив грамоти та грошові винагороди від Олевської міської ради підполковнику служби цивільного захисту начальнику Олевського районного сектора Управління ДСНС України в Житомирській області Віктору Стужуку, молодшим сержантам служби цивільного захисту диспетчерам Юлії Бовсуновській та Людмилі Власовець, старшому сержанту служби цивільного захисту диспетчеру Миколі Лозку, рядовій служби цивільного захисту диспетчеру Ніні Демиденко, старшині служби цивільного захисту водію Володимиру Халімончуку. А також вручив подяку колективу за допомогу в проведені Всеукраїнського фестивалю “Олевська республіка”.

На заході також були присутні голова райдержадміністрації Дмитро Лазаренко та голова райради Віктор Троц, вони вручили працівникам грамоти. Нагороди та грошові подарунки вручив і голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур. Народний депутат України Володимир Арешонков, як і минулого року, вирішив не відзначати когось окремо, а вручив всім працівникам грошові винагороди. Завершилась урочиста частина заходу спільним фото.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту