У дитячому садочку “Струмочок” фарбують стіни

19 вересня Олевський заклад дошкільної освіти №10 «Струмочок» знову відкрив свої двері для маленьких вихованців після літа. За цей час у садочку вже встигли пофарбувати фасадну стіну у яскравий колір, щоб малеча із задоволенням відвідувала свій «другий дім».

Наразі роботи продовжуються і вже чергова стіна змінилась із сірої на різнобарвну. Задоволені цим і працівники дошкільного закладу.

Ремонт садочку розпочався у 2017 році, тоді було замінено дах та частково утеплено стіни. Минулого року кошти на капітальний ремонт ДНЗ надійшли згідно субвенції з держаного бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади. Також 90 тис. грн. на реконструкцію будівлі надійшли з державного бюджету за поданням народного депутата України Володимира Арешонкова.

Цього року роботи продовжились, «Струмочок» знову увійшов до переліку об’єктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту