Інформація щодо поданих проектів на Бюджет участі Олевської ОТГ

Відповідно до Положення про громадський бюджет (Бюджет участі) Олевської міської територіальної громади, затвердженого рішенням ХХХ сесії Олевської міської ради VІІІ скликання від 09.08.2018 року № 714, відділ економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради повідомляє, що для участі у конкурсі Бюджет участі Олевської міської ОТГ було подано 4 проекти. 3 проекти було подано з використанням Е-сервісу «Громадський бюджет», який було розроблено безкоштовно Фондом Східна Європа, а саме:

  1. «Спорт єднає всіх, спортивний клуб Олевськ Таеквон-до ІТФ «Фенікс»» (автор – Симончук О.М.);
  2. «Кам’янка – безпечне село» (автор – Корнійчук О.В.);
  3. «Благоустрій території поліклініки по вул. Свято-Миколаївська, 46» (автор – Пантелейчук В.С.).

Ще один проект було подано в паперовому вигляді до ЦНАПу Олевської міської ради: «Створення центру всебічної навчально-розвивальної діяльності учнів Варварівської ЗОШ І-ІІІ ст.» (автор – Бабич В.М.).

На даний момент всі 4 проекти знаходяться на стадії розгляду координаційною радою, яка триватиме до 30 жовтня, відповідно до календарного циклу Бюджету участі Олевської ОТГ.

Починаючи з 1 листопада і до 15 листопада включно будь-який громадянин України, який зареєстрований та проживає на території нашої громади, віком від 16 років може підтримати один з проектів, який він вважає найактуальнішим для втілення в реальність (реалізація проектів відбудеться в 2019 році). Голосування можливе двома способами:

  1. через Е-сервіс «Громадський бюджет Олевської ОТГ»;
  2. проголосувавши в ЦНАПі Олевської міської ради (роздруковані бланки голосування будуть в наявності).

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту