Ремонт Центру надання адміністративних послуг

Триває реконструкція будівлі міської ради під Центр надання адміністративних послуг. Наразі ЦНАП знаходиться на першому поверсі відповідного приміщення. В подальшому планується повна передача будівлі під надання послуг громадянам Олевщини. Це дозволить розширити перелік послуг, що надаються ЦНАПом, а також зосередити на одному місці й інші сектори та відділи, які надають послуги жителям.

Олевський ЦНАП був відібраний до участі у Програмі «U-LEAD з Європою», в рамках якої надається допомога на модернізацію центрів. Влітку до Олевська приїжджали координатори Програми для огляду приміщень ЦНАПу та отримання інформації з метою підтвердження участі Олевської ОТГ.

В рамках участі у даному Проекті до Олевської громади має надійти додаткове технічне забезпечення, що дозволить  більш якісно надавати послугу громадянам. Одна з умов його отримання – співфінансування, в якості ремонту приміщення. Питання про внесення ЦНАПу та інших об’єктів до переліку, який може фінансуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури було винесено на сесію міської ради. Депутати одноголосно підтримали дане рішення.

Наразі вже замінено опалення на сучасне, завершується заміна та утеплення даху. Розпочинаються роботи по благоустрою прилеглої території площі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту