Вибори майже по-дорослому

Для проведення виборів учнівської ради гімназії була створена ініціативна група, яка взяла на себе всю організацію виборів. На відміну від минулих років, коли від кожного класу відправляли до ради делегатів, тепер свої кандидатури та блоки (групи) могли висувати всі бажаючі. Була виготовлена передвиборна агітаційна продукція, організовані зустрічі з виборцями. Підготовка до  виборів  висвітлювалася у шкільній газеті. З агітаційними матеріалами можна було ознайомитися на ІІ поверху гімназії.

Напередодні виборів були підготовлені бюлетені та урни для голосування, а також списки виборців. У день голосування виборча комісія працювала злагоджено та чітко, тож вибори пройшли активно й без порушень.

В результаті виборів до ради потрапили 17 учнів 7-10-х класів. Найбільш популярними серед мажоритарників виявилися Настя Торгонська (9-Б клас) та блок «СУП» (Сучасна Учнівська Партія) – 10-Б клас. На ІІ місці команда учнів 7-Б класу «Разом змінимо Олевськ», у передвиборчій програмі яких пропозиція створити учнівську раду міста. На нашу думку, дуже цікава пропозиція.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту