В міській раді обговорили забезпечення медичними препаратами

12 листопада в актовій залі міської ради заступник міського голови Яків Осипчук провів нараду з працівниками КУ ”Олевська центральна районна аптека № 32”, аптеки «Первоцвіт», працівниками лікарні та старостами. Також на нараді були присутні: начальник фінансового відділу Катерина Горпиніч, начальник відділу економічного розвитку, транспорту, туризму інвестицій та комун. власності Олег Ковальчук та ін.

Керівники аптек розповіли про стан і забезпечення наркотичними препаратами, інсуліном та як виконуються програми Доступні ліки, лікарняна каса і чорнобильські програми.

Працівник управління соціального захисту населення розповіла про кількість виділених коштів на ті чи інші програми та прокоментувала, що згідно кошторисних призначень кошти використовуються в повному обсязі.

Головний лікар ЦПМД Олена Вишневська та завідуючий поліклінічним відділенням Олевської ЦЛ Володимир Петров розповіли як у них виконується державна програма Доступні ліки та те, що тепер лікарня співпрацює для постачання інсуліну з аптекою «Первоцвіт», так як терміни поставки у них значно менші.

В ході обговорень, амбулаторіям, ФП і ФАПам було запропоновано заключити договори з будь-якою аптекою для забезпечення лікарськими засобами жителів сіл, в яких на даний час аптеки немає.

Також Яків Миколайович вислухав про актуальні проблеми, що стосуються забезпечення препаратами аптек та лікарні та обговорили можливі шляхи їх подальшого вирішення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту