В Кам’янці встановили нові дорожні знаки

В рамках конкурсу проектів «Найактивніша громада», організованого Олевською міською радою, в селі Кам’янка встановили 60 дорожніх знаків.

Метою конкурсу було підвищення активності та ініціативності мешканців сіл ОТГ у питанні розвитку території проживання, шляхом розробки та реалізації власних проектів.

«Питання, що пов’язані із дорожньою інфраструктурою є актуальними завжди, оскільки кожен елемент, що регулює та спрямовує рух транспорту, безпосередньо впливає на безпеку учасників дорожнього руху: пішоходів та водіїв. Надзвичайно серйозної уваги потребують ділянки дороги, де знаходяться школа та дитячий садочок, адже ці учасники дорожнього руху не досить уважні в силу свого віку. У зв’язку із збільшенням кількості транспортних засобів у селі Кам’янка зросли ризики виникнення ДТП. Встановлення дорожніх знаків покращило безпеку дорожнього руху», – впевнені жителі села Кам’янка.

Знаки були закуплені за кошти місцевого бюджету, дерев’яні опори для них надало Кам’янське лісництво, встановлювали знаки жителі громади. Інженер райцентру Харченко В.П. надав безкоштовну консультацію з встановлення дорожніх знаків.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту