Благоустрій прилеглої території Олевського ЦНАПу

Тривають роботи в рамках проекту реконструкції адміністративної будівлі міської ради під Центр надання адміністративних послуг. Наразі триває благоустрій прилеглої до приміщення території. Було вкладено асфальт на роздоріжжі перед приміщенням, облаштовуються тротуарною плиткою пішохідні зони. Таким чином площа Соборна повністю змінює свій зовнішній вигляд і центральна частина міста Олевськ стає ще більш привабливою.

Як повідомлялось раніше, в рамках участі у Програмі «U-LEAD з Європою» до Олевської громади має надійти додаткове технічне забезпечення, що дозволить більш якісно надавати послугу громадянам. Одна з умов його отримання – співфінансування, в якості ремонту приміщення. Тому рішення про включення реконструкції адміністративної будівлі міської ради під ЦНАП депутати підтримали одноголосно на сесії міської ради.

1 коментар

  • Дорогi моi олевчане! Я щаслива, що маю можливiсть зустрiтись з мiстом мого дитинства та юнацтва мiстом О Л Е В С Ь К. В 2роки мене привезли(1946 – 1972) в смт Олевськ,де тодi проживало 10 тис.населення. Тепер це сучасне мiсто.Я мрiю побачити його вживу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту