Нарада із завідуючими закладами дошкільної освіти

23 листопада в приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради заступник міського голови Яків Осипчук провів робочу нараду з завідуючими садочків громади та виконуючими обов’язки старост. На нараді також були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту міської ради Альона Ковальчук.

Було обговорено ряд важливих питань, що стосуються адміністрування закладами дошкільної освіти. Яків Осипчук наголосив, що важливо приділяти особливу увагу прийняттю працівників на роботу, критерієм в чому може були виключно професійність кандидата на посаду. До в.о. старост звернувся заступник міського голови з проханням слідкувати за часом окремих працівників, який вони проводять на роботі, адже саме в.о. старост підписують табелі робочого часу.

Яків Миколайович також повідомив, що з наступного року планується передача завідуючим садочків бюджетів, які стосуються виплати заробітної плати. За його твердженням, це буде стимулювати керівників дошкільних закладів до розумного використання бюджетних коштів та оптимальної кількості працівників у садочку. Адже заробітна плата, премії та інше буде виключно прерогатива керівництва закладу.

Також присутні обговорили харчування дітей. Нагадаємо, раніше в міській раді відбулась нарада щодо харчування дітей у навчальних закладах. Яків Осипчук запитав у кожної завідуючої у якого підприємця вони замовляють продукти харчування та чи мають вони якісь зауваження до якості. Критичних зауважень жоден з присутніх не озвучив, більшість з них повідомили, що до харчування немає ніяких зауважень. Відповідний протокол був зіставлений зі слів завідуючих. Також Яків Миколайович підкреслив, щоб продукти, які неналежної якості,  працівники садочків у жодному разі не приймали, а також повідомляли органи місцевого самоврядування про такі випадки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту