В Олевській громаді підвели підсумки спортивного сезону

23 листопада в приміщенні ЦХЕТУМу відбулось урочисте підбиття підсумків спортивного сезону. Було відмічено кращих гравців Олевської ОТГ з футболу, команд та борців Олевської ДЮСШ.

На свято завітали: міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк, депутат Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченкота ін.

Голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк привітав присутніх із завершенням спортивного сезону, побажав багато перемог та нових звершень. Також за вагомий особистий внесок у розвиток футболу України почесною грамотою федерації футболу нагородив Діану Фещук. Подяки Житомиської обласної федерації футболу отримали Володимир Тимощук, Юрій Стафійчук, Василь Осипчук, Іван Павлюк, Борис Левченко. Також Руслан Павлюк подарував футбольні м’ячі командам відкритої Першості з футболу.

Вітали на урочистостях кращих спортсменів і команд спортивного сезону 2018 року міський голова Олег Омельчук та його заступник Олександр Ніколайчук. Від Олевської міської ради грамотами за особливі досягнення нагородили команди: «Штурм» (Олевськ) – чемпіон відкритої Першості Олевської ОТГ з міні-футболу, володар «Кубку Олевщини» з футболу та «Каменяр» (Жубровичі) – володар «Суперкубка Олевщини» з футболу, володар «Кубку міста Олевськ» з міні-футболу, володар «Кубка мера» з міні-футболу.

Кращі команди отримали відзнаки від Олевської міської ради у таких номінаціях:

  • «За активну участь у відкритій Першості Олевської ОТГ з футболу» : «Сокіл» (Зольня), ФК «Радовель», ФК «Сущани», «NG» (Олевськ), «Атлетік» (Кам’янка), «Явір» (Білокоровичі).
  • «За волю до перемоги» – «Верес» (Лопатичі).
  • «Гроза авторитетів» – «Динамо» (Олевськ).
  • За третє місце у відкритій Першості Олевської ОТГ з футболу сезону 2018 року  – команда «Штурм» (Олевськ).
  • За друге місце у відкритій Першості Олевської ОТГ з футболу сезону 2018 року – команда «Сатурн-зірка» (Бучмани-Дивлин).
  • Чемпіон відкритої першості Олевської ОТГ з футболу сезону 2018 року – команда «Каменяр» (Жубровичі).

Також подяками Олевської міської ради за вагомий внесок в розвиток фізкультурно-спортивного руху на Олевщині було нагороджено приватних підприємців: Миколу Мирончука, Олександра Коцупатрого, Ярослава Іванченка, Андрія Іванова, Олега Карпова, Ігоря Черниха; директора ДП «Білокоровицький лісгосп» Юрія Шевчука, директора ДП «Олевське лісове господарство» Олександра Бондарчука.

Медалями та кубками за І місце було нагороджено команду «Каменяр» (Жубровичі), за ІІ місце – команду «Сатурн-Зірка» (Бучмани-Дивлин), за ІІІ місце – «Штурм» (Олевськ).

 Не забули привітати подяками найстаршого футболіста – Юрія Покальчука (52 роки) і наймолодшого  – Андрія Стафійчука (12 років).

Після відзначення футболістів вітати стали вихованців та тренерів Олевської ДЮСШ боротьби.

Директор Олевської ДЮСШ боротьби Володимир Попков розповів про підсумки та перемоги вихованців школи. Також Володимир Федорович відзначив те, що на Олевщині в 2018 році 7 борців отримали звання «кандидат в майстри спорту» і 10 борців отримали 1-й розряд. Вихованець Олевської дитячо-юнацької спортивної школи боротьби Богдан Попков, який є триразовим чемпіоном України серед юнаків, молоді та кадетів, став срібним призером Чемпіонату Європи, а також увійшов до складу  національної збірної команди України з вільної боротьби в категорії 86 кг. серед юнаків до 23 років.

Грамоти від Олевської міської ради отримали вихованці Олевської ДЮСШ боротьби: Павло Смик, Віктор Пилипчук, Серій Торгонський, Ярослав Мидловець, Андрій Гайченя, Олег Бабіченко, Микола Торгонський, Кирил Дола, Ярослав Мельник, Анастасія Вольська, Даніїл Іщенко, Ілля Лупаїна, Христина Бубенко, Іван Хлань, Владислав Мидловець, Валентин Торгонський, Арсен Подолюк, Назар Подолюк, Ілона Вальчук, Віталій Хацановський, Дар’я Павленко, Олег Покальчук, Христина Білюк, Віталій Власюк.

Подяками Олевської міської ради були нагороджені тренери-викладачі ДЮСШ боротьби: Юрій Ямчинський, Микола Закіров, Петро Вальчук, Андрій Кострицький та директор ДЮСШ боротьби Володимир Попков.

 Також подяками було нагороджено: президента ГО «Олевський дитячо-юнацький спортивний клуб з вільної боротьби «Спорт Заради Миру» Олександра Бабіченка, президента федерації вільної та греко-римської боротьби Олевської ОТГ Сергія Кулмалієва, приватних підприємців Володимира Саковця та Євгенія Шапіра.

 Подяками відзначили і ветеранів боротьби Олевщини: Миколу Примака та Анатолія Корнійчука.

Протягом усього заходу чудовий настрій дарували присутнім глядачам в залі хореографічні ансамблі «Тіп-топ», «Сузір’я», танцювальний колектив «Модерн» та вихованці ЦХЕТУМу.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту