В міській раді проведено тренінг «Тайм-менеджмент в роботі державного службовця»

28 листопада в актовій залі міської ради відбувся тренінг на тему «Тайм-менеджмент в роботі державного службовця» для начальників відділів та управлінь Олевської міської ради.

Проводили тренінг викладачі Житомирської філії КІБІТу кандидат економічних наук, заступник директора Вікторія Шиманська та заступник директора Наталія Вишневська.

Мета тренінгу:навчити учасників більш ефективно використовувати час, підвищувати особисту і корпоративну ефективність роботи, що дозволяють домагатися великих результатів і досягати значущих цілей при менших витратах часу і енергії.

В процесі реалізації тренінгової програми були розглянуті та опрацьовані такі її складові: тайм-менеджмент, як основа особистої ефективності державного службовця; тайм-аналіз, таймінг та планування; пошук додаткового часу та ефективне подолання перешкод.

У результаті участі у тренінгу учасники отримали навички стратегічного планування часу; дізналися, які фактори стимулюють та обмежують власну ефективність, як правильно брати на себе відповідальність за терміни і результати, як правильно розподіляти свої зусилля між повсякденними справами і довгостроковими завданнями, як планувати і ефективно використовувати особистий і робочий час.

Всі учасники під час тренінгу висловлювали свої думки, ставили доречні питання та обговорювали корисну інформацію.

Атмосфера під час заходу була дружньою та сприятливою для колективної праці та активного обговорення.

Наприкінці присутні учасники висловили побажання запроваджувати подібні тренінги. Також висловили подяку тренерам за інформативність, різноманітність та детальні пояснення методик роботи з часом. А по завершенню – всі учасники тренінгу отримали сертифікати, що засвідчують ефективне опанування програми тренінгу.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту