Дні самоврядування

До дня місцевого самоврядування учнівська рада гімназії провела Дні самоврядування 28-30 листопада.

Упродовж двох днів старшокласники працювали вчителями-дублерами на уроках за розкладом в учнів початкової школи та 5-7 класів. Вчителі, які були присутні на уроках, своїми дублерами задоволені. Щодо думки самих учнів та їх самооцінки, то вони друкується далі.

30 листопада учні 6-11-х класів спільно з вчителями обговорювали проект Правил для всіх учасників освітнього процесу Олевської гімназії.

Робота у початкових класах.

Мені сподобалось!

Як і було заплановано, 28 листопада я проводив урок української мови у 2-Б класі. Цей клас мені  сподобався, дуже виховані діти. До уроку всі готуються, працюють сумлінно. Незважаючи на труднощі (відстали віл плану на одну вправу), урок пройшов «на ура!». Вчителю та учням настільки сподобалася наша спільна праця, що вони запросили мене провести ще й наступний урок – фізкультуру. На відміну від української, фізкультура не самий цікавий урок. Але в молодших класах все інакше. У них на фізкультурі цікавіше. Ми проводили естафети, грали в різні рухливі ігри. Я на цьому уроці провів розминку та судив естафети. Свою роботу у 2-Б я оцінюю у 10 балів.

Олександр Савченко, 9-А.

Самооцінка за проведені уроки від учнів 9-Б

Юля Козловець: «Я провела урок літературного читання у 4-Б класі». Такий самий урок давала у 2-А класі Мамич Анна.«Працювати з дітьми виявилося не дуже то й легко», – говорить Юля. Крім того, вона разом з Мальцевою Настею дала урок алгебри ще й у 7-А класі 29 листопада (на фото).

Анастасія Мальцева та Таня Гайченя провели урок «Основи здоров’я» відповідно у 3-Б та 4-В класі. Впевнені, що все вийшло чудово. Валерії Русановій сподобався урок англійської у 4-В, а Мамич Яні  – у 2-В. Савченко Юля давала математику у 4-А. Всі дівчата вважають, що уроки пройшли на відмінно, тому що діти все зрозуміли і були задоволені новими «вчителями». Тож оцінюють вони свою роботу від 10 до 11 балів.

 «БУТИ ВЧИТЕЛЕМ ЦІКАВО, АЛЕ ВАЖКО!», – такої думки вчителі-дублери з 8-А

…. Провела урок біології у своєму класі. Було незвично і приємно. Зрозуміла, що робота вчителя – це велика відповідальність, адже потрібно правильно й зрозуміло пояснити тему.. А ще це був цікавий досвід. Мені дуже сподобалось.

Віта Баланчук

Під час  уроків англійської у 1-В та 2-В класах і мені, і дітям було дуже цікаво. На підготовку до уроків витратила досить багато часу. Зрозуміла, що професія вчителя дуже тяжка, тому що дітей треба зацікавити. Помітила, що малеча краще засвоює матеріал в ігровій формі.

Сніжана Васильчук.

В один з  днів самоврядування я «поринула» у професію вчителя географії на весь урок (цілих 45 хвилин)! Бути вчителем не так вже й легко, але цікаво. Мені дуже сподобалось,але з упевненістю сказати, що хочу стати вчителем, поки що не можу.

Аліна Смоляр

Провела урок англійської у 4-А класі. Досить довго морально готувала себе на цей урок, тому що професія вчителя є досить важкою. Учні були активними. Разом з ними ми виконали безліч розвиваючих вправ, які допоможуть їм у подальшому вивченні англійської. Загалом мені дуже сподобалось.

Олександра Коломієць.

P.S. Всі дівчата оцінюють свою роботу під час уроків у 10 балів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту