В Олевську відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Традиційно 3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Цього дня в Олевській дитячій музичній школі був організований захід для дітей з інвалідністю та їх батьків.

На заході були присутні: народний депутат України Володимир Арешонков, заступник міського голови Яків Осипчук та ін.

Володимир Арешонков висловив слова поваги, шани  присутнім та зазначив важливість підтримки людей з інвалідністю місцевою владою. Також в подарунок діткам Володимир Юрієвич привіз солодкі подарунки.

Найтепліші слова підтримки та вдячності Яків Осипчук висловив батькам дітей на долю яких випали нелегкі випробування і зазначив, що вони є взірцем стійкості.

Для всіх присутніх вчителі і учні музичної школи організували невеликий концерт. А дітки разом з працівниками центру соціальної реабілітації продемонстрували виставу «Незвичайні пригоди каченяти».

По закінченню заходу всім діткам були вручені солодощі та подарунки від пастора церкви євангельських християнів-баптистів Валентина та Олевської РДА.

Ведуча заходу Алла Слідзевська висловила щиру подяку всім учасникам заходу, спонсорам та небайдужим до їхнього центру людям за  активну життєву позицію, небайдужість, вміння йти на зустріч та допомагати.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту