Олевщина відсвяткувала День місцевого самоврядування

7 грудня в Олевську відзначили День місцевого самоврядування. Святковий концерт зібрав жителів Олевської ОТГ, Білокоровицької ОТГ та Радовельської сільської ради.

Міський голова Олег Омельчук привітав присутніх зі святом. «Нехай цей святковий день сприяє свіжим ідеям та натхненню у важливій справі розвитку Олевщини, відродження всіх населених пунктів, зміцнення авторитету нашої країни на міжнародній арені», – додав Олег Васильович.

Раніше, в обласному центрі голова Житомирської облради Володимир Ширма нагородив Почесною грамотою адміністратора Олевського ЦНАПу Олену Перев’язко.

В Олевську депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук вручив нагороди  від облради. Грамотою та подарунковим годинником він нагородив депутата міської ради Віктора Хланя. Подяки та грошові винагороди отримали: начальник відділу містобудування, архітектури та будівництва Володимир Верещако, начальник відділу регулювання земельних відносин Анна Козловець, спеціаліст відділу бухгалтерського обліку і звітності Галина Юськова, заступник начальника фінансового відділу Олеся Ковальчук, головний спеціаліст з питань захисту дітей Наталія Скумін.

На фото: депутат облради Олександр Ніколайчук, депутат міської ради Віктор Хлань та голова Олевської ОТГ Олег Омельчук

Напередодні святкового дня в спортивному залі Олевської гімназії проходили спортивні змагання. Міський голова Олег Омельчук вручив грамоти та грошові винагороди командам, які посіли призові місця. За І місце у змаганнях з волейболу були нагороджені: керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, депутати міської ради Станіслав Бідюк та Євген Гілюк, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Валентина Кравченко, головний спеціаліст фінансового відділу Тетяна Вакуліна, головний спеціаліст управління земельних відносин Тетяна Фещук.

За ІІ місце у змаганнях з волейболу були нагороджені: заступник міського голови Олександр Ніколайчук, начальник юридичного відділу Андрій Кравченко, спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олександр Новак, головний спеціаліст з питань захисту дітей Наталія Скумін, системний адміністратор Віктор Костинський, головний спеціаліст юридичного відділу  Роман Стафійчук.

За ІІІ місце у змаганнях з волейболу були нагороджені: заступник міського голови Сергій Мельник, член виконавчого комітету Андрій Іванов, головний архітектор громади Володимир Пятницький, головний спеціаліст загального відділу Алла Барановська, спеціалісти загального відділу по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Анна Красильникова та Вікторія Загоровська.

На фото: команда, що посіла І місце у змаганнях з волейболу до Дня місцевого самоврядування

Також грамоти вручили за призові місця у змаганнях з шашок. Перше місце посів спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олександр Новак. Друге місце – керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин. Третє місце – системний адміністратор Віктор Костинський.

На святковому концерті також був присутній народний депутат України Сергій Пашинський. Він вручив жителям Олевщини цінні подарунки, мікрохвильові печі, від «Благодійного фонду Сергія Пашинського»: начальнику управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктору Ніколайчуку, начальнику фінансового відділу Катерині Горпиніч, спеціалісту відділу бухгалтерського обліку і звітності Галині Юськовій, в.о. старости смт Дружба, смт Діброва Ользі Хомутовській, в.о. старости с. Копище, с. Майдан-Копищенський Михайлу Михальцю. Також подарунком від благодійного фонду став виступ братів Яремчуків, українських естрадних співаків, музикантів, народних артистів України, Дмитра та Назарія, синів легендарного українського співака Назарія Яремчука.

На фото: народний депутат України Сергій Пашинський

Також на заході був присутній помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян. Він передав вітання від депутата та вручив відзнаки та грошові винагороди жителям Олевського району. Слова вітань також висловили голова Олевської РДА Дмитро Лазаренко та голова Олевської районної ради Віктор Троц. Вони теж вручили грамоти та грошові винагороди жителям Олевщини. Відзнаками та грошовими преміями відзначив жителів своєї громади голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур.

Місцеві виконавці та колективи дарували присутнім незабутні враження, виконуючи всім відомі хіти та українські народні пісні. А вихованці Олевського ЦХЕТУМу презентували щось новеньке – для присутніх вони продемонстрували малюнок на піску.

 Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

На фото: депутат облради Олександр Ніколайчук, начальник відділу регулювання земельних відносин Анна Козловець та голова Олевської ОТГ Олег Омельчук

На фото: виступ братів Яремчуків в подарунок від “Благодійного фонду Сергія Пашинського”

На фото: начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Ніколайчук отримує подарунок

На фото: помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян вручає подяку від депутата

На фото: голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур

На фото: голова районної ради Віктор Троц та голова РДА Дмитро Лазаренко

На фото: голова райради Віктор Троц, заступник міського голови Яків Осипчук та голова РДА Дмитро Лазаренко

На фото: виступ місцевих колективів

На фото: вихованці ЦХЕТУМу

Фото Романа Світловського

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту