Представлення нового заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури

11 грудня в актовій залі Олевського відділу поліції відбулось представлення нового заступника керівника Коростенської місцевої прокуратури з місцем дислокації в м. Олевськ Івана Тернового.

На представленні були присутні: заступник міського голови Олександр Ніколайчук, голова Олевської РДА Дмитро Лазаренко, голова райради Віктор Троц, в.о начальника Олевського відділення поліції Олександр Дякевич та ін.

Керівник Коростенської місцевої прокуратури Андрій Мамкута прокоментував: «Іван Іванович народився 1986 р. в м. Олевськ, де спочатку працював в Олевській районній прокуратурі на посаді слідчого. Пізніше працював в прокуратурі Житомирської області до останнього часу, прокурором відділу нагляду за слідством в податковій поліції. Вміє працювати, добре лагодити з людьми і ,думаю, проблем в роботі з ним не буде».

 В свою чергу Іван Терновий подякував за довіру і від себе особисто додав: «Зобов’язуюсь докласти максимум зусиль для підтвердження вашої довіри та забезпечення законності в районі та нашому регіоні».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту