Міський голова нагородив переможців учнівських конкурсів

7 грудня відбувся святковий концерт присвячений, Дню місцевого самоврядування. Напередодні свята для учнів Олевської громади проходили конкурс учнівських проектів і конкурс малюнку.

Під час урочистого заходу міський голова Олег Омельчук нагородив учнів-переможців конкурсів грамотами та грошовими нагородами. У конкурсі учнівських проектів грамоту за І місце отримала  Юлія Мосейчук (учениця 10 класу Олевської гімназії) за проект «Олевськ у Книзі рекордів України», ІІ місце – Софія Ничипорчук та Софія Тимощук (учениці 9 та 10 класу Лопатицької ЗОШ) за проект «Джерела краси та молодості біля Лопатич», ІІІ місце – Валерія Русанова (учениця 9 класу Олевської гімназії) за проект «Цікаві та корисні зимові канікули для всіх».

Подяки та грошові нагороди за свої проекти отримали: Ірина Ходюк (учениця 11 класу Лопатицької ЗОШ) за проект «Реконструкція стадіону у с. Лопатичі» та Ольга Зимухова і Світлана Павлюк ( учениці Зольнянської ЗОШ) за проект «Дбаємо про навколишнє середовище».

За призові місця у конкурсі малюнку були нагороджені учні: І місце – Ксенія Черних ( учениця 4-А класу Олевської гімназії), ІІ місце – Роксолана Сапожнікова ( учениця 8-А класу Олевської гімназії) та  Денис Гилюк (учень 2 класу Майданської ЗОШ), ІІІ місце – Леся Існюк (учениця 4-А класу Олевської гімназії), Сніжана Васильчук і Софія Карплюк ( учениці 8 класу Калинівської ЗОШ).

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту