Нова розвивальна ігрова кімната у Варварівській школі

Міський голова Олег Омельчук разом із заступником Олександром Ніколайчуком відвідали Варварівську школу на запрошення директора Олександра Плиса.

Несподіванкою для гостей стало те, що директор організував зустріч із старшокласниками у новому облаштованому класі. Сучасний освітній простір передбачений для освітніх закладів в рамках концепції Нова українська школа.

Директор школи Олександр Плис подякував міському голові Олегу Омельчуку та заступнику Олександру Ніколайчуку за допомогу та небайдужість до школи, адже саме за сприяння міської ради в школі не так давно з’явилася вода, якої  не було в школі взагалі, тільки привезена, а також електрична плитка. За сприяння Олександра Ніколайчука з обласного бюджету було виділено 24 000 грн. на сучасне спокриття для розвивально-ігрової кімнати.

Зустріч проходила у стилі невимушеної бесіди про успішність, про важливість навчання і вибір майбутньої професії.

Старшокласники із цікавістю слухали гостей та уважно сприймали інформацію.

Заступник директора з виховної роботи Юлія Баланчук додала: «Ми цінуємо те що, ви робите для нас. Дуже важливо, щоб дітки навчались в належних умовах і ми вдячні вам за ту роботу, яку ви робите».

Міський голова Олег Омельчук подякував за запрошення і запевнив: «Ми робимо все можливо для покращення умов навчання учнів та  максимально знаходимо можливості для виконання поставлених цілей».

Олександр Ніколайчук та Олег Омельчук звертаючись до учнів закликали до ініціативності та відповідальності, задля подальшого розвитку громади.

Представник батьківського комітету Ольга Дворак від усіх батьків подякувала за роботу, яку створюють для школярів, за ті умови в яких навчаються дітки та додала, що учні ходять до школи із задоволенням, радіють школі, і з великим бажанням навчаються.

Після зустрічі з учнями міський голова та його заступник ознайомились з ходом виконання ремонтних робіт. Наразі проводяться в школі роботи по облаштуванню внутрішніх санвузлів.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту