У ЦХЕТУМі відбувся брейн-ринг для школярів

В рамках Програми «Цікаві і корисні канікули для всіх» 9 грудня в Олевському ЦХЕТУМі відбувся брейн-ринг для школярів. Захід присвячений пам’яті Василя Риндича.
У змаганнях взяли участь команди із ЗОШ №2, ЗОШ №3 та Олевської гімназії. Проводила брейн-ринг заступник директора з виховної роботи Олевської гімназії Тамара Заруба.
Для учасників брейн-рингу були підготовлені цікаві та різної складності питання, відповідь на які потрібно було підготувати за одну хвилину, а на бліц-опитування – 20 секунд.
Учасники змагання із захопленням розбирали різноманітні питання. На деякі питання знали відповідь одразу, а на інші доводилось трошки подумати.
Всі команди гідно змагалися між собою, але перемогу здобула команда з Олевської ЗОШ №3, друге місце посіла команда із ЗОШ №2, третє місце – команда з Олевської гімназії.
В ході змагань також було визначено найкращих гравців, які були найактивнішими та найшвидше давали правильну відповідь на питання.
Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Юрій Русин в кінці змагань вручив всім учасникам команд солодкі подарунки, сувенірну продукцію, а команді-переможцю – картину, на якій зображено нічний Олевськ.
Всі учні залишилися задоволеними від корисно проведеного часу. Кожен отримав якісь нові знання, а разом з ними й яскраві враження від цікавих змагань.
ДОВІДКОВО
Ось що говорять про Василя Риндича його однокласники та друзі.

Світлана Павленко:
Василь був моїм однокласником, і він був найкращим. Розумний, талановитий, гарний, культурний. Завжди і в усьому був на крок попереду з-поміж нас усіх, але ніколи цим не хизувався. Він був взірцем того, яким повинен бути справжній однокласник. Ніколи не відмовляв з «домашкою» або контрольною, завжди просто і щиро пояснював. Його ерудиція просто вражала. Здається, він знав все про все. Та головне – Вася був завжди доброзичливим, відкритим, товариським.
… Коли зараз мене запитують: «Який він був?». Мені хочеться сказати: «Він був такою людиною, якою б хотіла стати я сама».

Сергій Заруба:
Що можна сказати про найкращого друга? Про нього я можу говорити годинами. Але якщо коротко, то коли він пішов від нас, я лишився частини свого життя.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту