Нові перемоги Олевського ЦХЕТУМу

7 лютого дві вихованки Олевського ЦХЕТУМу взяли участь у IV Регіональному фестивалі-конкурсі вокально-інструментальної творчості учнівської молоді «Музика, що єднає молодь». Конкурс проводився на базі Бердичівського педагогічного училища.

У номінації «Вокальне мистецтво (естрадний спів)» свої сили спробувала Ірина Осипчук з піснею «Країна мрій». У цій номінації також змагалися понад 20 учасників. Не дивлячись на серйозну конкуренцію та сильних суперників, Ірина виборола Диплом ІІІ ступеня.

Також у номінації «Вокальне мистецтво (естрадний спів)» виступила поза конкурсом Валерія Курбеко, як гість фестивалю-конкурсу, за що отримала Диплом з відзнакою. Дівчина виконала пісню «Україночка-перлиночка».

Музичний керівник обох талановитих вокалістів – Артем Курбеко. Він був нагороджений Дипломом керівника лауреата IV Регіонального фестивалю-конкурсу вокально-інструментальної творчості учнівської молоді «Музика, що єднає молодь».

По завершенню конкурсного дня, учасників з Олевська запросили на гала-концерт, а Ірина отримала запрошення на вступ до навчального закладу.

Наразі Олевський ЦХЕТУМ продовжує збирати нагороди та відзнаки у різноманітних змаганнях. Його вихованці – лауреати багатьох конкурсів та фестивалів. Найближчі плани – участь Ірини Осипчук у відбірковому турі популярного телевізійного шоу «Х-фактор».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту