Волейбольний турнір до річниці виведення військ з Афганістану

9 лютого в Олевську відбувся волейбольний турнір, присвячений 30-тій річниці виведення військ з Афганістану. За чемпіонство змагалися 7 команд: 6 з Олевщини та одна з села Кисоричі, Рівненської області.

У відкритті заходу брали участь депутат Житомирської обласної ради, учасник бойових дій в Афганістані Олег Казюк, голова Спілки воїнів-інтернаціоналістів Олевщини Анатолій Тимощук, член правління Спілки Петро Осипчук та помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян.

Чемпіонство вибороли ВК «Лопатичі», ІІ місце посіли ВК «Полісся» (с. Варварівка), ІІІ місце – «Яструб» (ДЮСШ).

Турнір відбувся за фінансової підтримки народного депутата України Володимира Арешонкова. Всі переможці отримали подяки від депутата, дипломи та грошові винагороди. Крім того нагороди отримували і окремі учасники турніру.

Спілка воїнів-інтернаціоналістів Олевщини висловлює щиру вдячність народному депутату України Володимиру Арешонкову за допомогу у проведенні турніру, а також директору Олевської гімназії Євгенію Рябому та директору Олевської ЗОШ №3 Раїсі Бабич за надання спортивних залів для проведення турніру.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту