В Олевській ЗОШ №3 облаштували внутрішні санвузли

В Олевській ЗОШ  №3 завершились роботи по облаштуванню сучасних  внутрішніх санвузлів.

Внутрішній туалет у школі – це насамперед дотримання гігієни та запорука здоров’я дітей. Відсутність внутрішніх санвузлів у школі була великою проблемою, особливо для дітей молодшого віку.

Нові сучасні вбиральні кімнати зроблені окремо для хлопчиків, дівчаток (мають по три кабінки) та для дітей з особливими потребами. Вбиральні повністю викладені плиткою та встановлена сучасна сантехніка. А найголовніше, що відтепер туалет знаходиться у приміщенні школи, у зручному для учнів місці, і ним можуть користуватися учні початкових класів та дітки з особливими потребами.

За сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова на ремонт санвузлів було виділено 200 000 грн. субвенції з державного бюджету.

Батьки, учні та колектив школи висловлюють щиру подяку Володимиру Арешонкову за фінансову підтримку, Олевській міській раді, які виділили кошти на облаштування кабінок і придбання необхідних аксесуарів та працівникам ПП «Будпослуги-1» на чолі з керівником Анатолієм Юськовим, які своєчасно та якісно виконали будівельні роботи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту