Дитячий турнір з вільної боротьби до 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

13 лютого у спортивному залі ЦХЕТУМу пройшов дитячий турнір з вільної боротьби, присвячений ветеранам війни Афганістану участь у ньому взяли понад 125 юнаків та дівчат.

У гості до спортсменів привітати завітали  секретар міської ради Віталій Шейко та ветерани війни Афганістану, які побажали перемог на борцівському килимі і успіхів у навчанні. А розпочались змагання із найменшої категорії – 20 кг., де чемпіоном став Дмитро Вальчук перемігши 5 спортсменів. Досить цікавою була фінальна сутичка у вазі 38 кг. між борцями з Олевська та Новоград-Волинська. Борці до фіналу здобули по 6 перемог. Зустрівшись у фіналі два рівних спортсмена і до самого кінця сутички рахунок був рівний 6-6. У кінці Ілля Лупаїна зумів зробити кидок (прийом) на 4 бали і здобути перемогу і звання чемпіона. Також рівна фінальна сутичка була між давніми спортсменами Віталієм Хацановським та Олегом Бабиченоком. Перемогу на цей раз здобув Олег Бабиченко з рахунком 7-6.

 В загальному командну перемогу здобули борці, які тренуються у спортивному залі ЦХЕТУМу, під керівництвом тренера Юрія Ямчинського, Здобули 19 медалей із них 9 – золотих, 6 – срібних і 4 – бронзових. Друге командне місце здобули вихованці тренера Петра Вальчука, 3 золоті медалі , 3 – срібні, 4 – бронзові. На третьому місці – вихованці тренера Андрія Кострицького (філіал с. Тепениця) 2 золоті, 4 срібні, 3 бронзові медалі.

Всі спортсмени, які посіли перші, другі та треті місця були нагороджені медалями, грамотами, а команда переможець – переходним кубком.

Проведення дитячого турніру фінансово взяла на себе Олевська міська рада. Банер про проведення змагань з Афганською атрибутикою профінансувала спілка воїнів-афганців.

Директор ДЮСШ боротьби,

тренер вищої категорії,

заслужений працівник фізичної

культури та спорту

Володимир Попков

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту