Вихованці Олевської ДЮСШ боротьби – учасники чемпіонату України та всеукраїнських ігор школярів

На чемпіонаті України серед чоловіків до 23 років, який проводився у Хмельницькому, олевчани боролися за різні обл.України. Так, вихованці школи боротьби із філіала с. Сущани, де працював тренером Юрій Рибін, за команду Київ, виступали Олег Жовнарчук, Сергій Коструба та Олександр Стафійчук, які навчаються у Київському коледжі Олімпійського резерву. Дарина Шуста, де першим тренером є Андрій Кострицький філіала с. Тепениця, виступала за Новоград Волинський. Максим Кручко та Олексій Хлань виступали за Житомирську область.

Ярослав Мидловець, учень Броварського спортивного ліцею брав участь у міжнародному турнірі у Харкові та був на навчальному зборі у Запоріжжі. А на Всеукраїнському турнірі у Кам’янець-Подільському став чемпіоном. А найважливішим результатом є зачислення кандидатом до національної збірної команди України.

Ілона Вальчук, учениця Броварського спортивного ліцею на турнірі у м. Сарни Рівненської обл., стала чемпіонкою. А на першості Житомирської обл. також виграла перше місце. Команда борців Олевська на чемпіонаті області серед юнаків, дівчат та юніорів здобули 15 медалей різного ґатунку.

13 лютого у спортивному залі ЦХЕТУМу проводився дитячий турнір присвячений ветеранам війни в Афганістані . Дев’ять вихованців Олевської школи боротьби, у складі збірної команди області, брали участь у всеукраїнських іграх школярів. До півфіналу дійшли Богдан Власовець та Дарина Павленко. В ¼ фіналу боровся Назар Подолюк.

22-23 лютого у смт. Клесів, Рівненської обл. відбудеться всеукраїнський турнір серед дівчат. Олевські борчині запрошені на змагання. Будемо надіятися на їх успішний виступ.

 

Директор ДЮСШ боротьби,

тренер вищої категорії,

заслужений працівник фізичної

культури та спорту

Володимир Попков

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту