28 лютого відбудеться голосування за кандидатів до Громадської ради при Мінветеранів

У четвер, 28 лютого, відбудеться онлайн голосування за кандидатів до Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів. Як вже повідомлялось раніше, громадська спілка «Учасників бойових дій, ветеранів війни і праці Олевського району» делегувала Андрія Іванова. Відповідне рішення було підтримало одноголосно.

Список із 165 осіб з їхніми прізвищами, іменами та по батькові, а також назвами організацій, які вони представляють, опублікований на офіційному сайті Міністерства у справах ветеранів, серед них і представник Олевщини Андрій Іванов.

28 лютого, протягом доби відбуватиметься інтернет-голосування за кандидатів до Громадської ради. Кожен має можливість проголосувати, для цього необхідно буде лише вказати електронну адресу та телефон. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті або ж на нашій сторінці у соціальній мережі Фейсбук. В день голосування ми опублікуємо детальний план дій з описом ЯК ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА КАНДИДАТА.

Під час участі в рейтинговому інтернет-голосуванні особа може проголосувати за одного або декількох кандидатів, але не більше ніж визначений кількісний склад Громадської ради – 35 членів ради. Особа має право проголосувати лише один раз. Обраними до складу Громадської ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважаються кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів.

Андрій Іванов – учасник бойових дій, інвалід війни ІІІ групи. У 2014-2015 рр. добровільно призваний за мобілізацією, брав участь в бойових діях в складі В2731 (30 Новоград-Волинська механізована бригада).

Довідково. Громадська рада при міністерстві є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, утвореним для сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.

Основними завданнями громадської ради є:

  • сприяння реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами;
  • здійснення громадського контролю за діяльністю Міністерства;
  • сприяння врахуванню органом громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту