Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Олевської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із місцевих податків на 2020 рік»

Проект рішення сесії Олевської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із місцевих податків на 2020 рік» розроблено відділом економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради. Проектом регуляторного акта передбачається впорядкувати сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у відповідності до Постанови КМУ №483«Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та встановити ставки податку на нерухоме майно, які забезпечили б надходження до міського бюджету для реалізації міських програм.

Проектом регуляторного акта передбачається також створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб – підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Олевської ОТГ та  забезпечити надходження до загального фонду бюджету Олевської ОТГ.

Проектом регуляторного акта передбачається також  впорядкувати сплату транспортного податку  на території Олевської міської ради.

 Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу до нього буде розміщено 25.03.2019 на офіційному сайті Олевської  міської ради http://olevsk-gromada.gov.ua/ у розділі “Документи” –  “Регуляторні акти”.

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного  проекту регуляторного акта. Зауваження та пропозиції надаються до Олевської міської ради за адресою: 11001, м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївска 4 (загальний відділ Олевської міської ради); е-mail: olevsk_miskrada@ukr.net   

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються до 25.04.2019  у письмовому  та/або електронному вигляді.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту