На Олевщині висадили гектар лісу

5 квітня на Олевщині відбулася екологічна акція за ініціативи народного депутата України Сергія Пашинського. Під час акції було висаджено 1 гектар лісу – близько 6 тисяч саджанців сосни і дуба, які були вирощені державним підприємством «Олевське лісове господарство».

Активну участь в акції взяли: народний депутат України Сергій Пашинський, міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук та Сергій Мельник, працівники ДП «Олевське лісове господарство» на чолі з директором Олександром Бондарчуком, начальник Олевського відділення поліції Олександр Дякевич, голова Олевського осередку Благодійного фонду Сергія Пашинського Андрій Іванов, працівники Олевської міської ради, активісти та небайдужі жителі громади.

Спочатку працівники ДП «Олевське лісове господарство» провели інструктаж про те, як правильно потрібно садити саджанці сосни і дуба. Далі всі активно приступили до роботи та за годину засадили ділянку.

Сергій Пашинський прокоментував: «Сьогодні посадив дерев більше, ніж за все своє життя. Таких позитивних емоцій і такого піднесення давно вже не відчував. Я обіцяю на цьому не зупинятися. Разом з місцевим лісгоспом домовився про створення розплідника, де вже наступного року збираємося додатково виростити та висадити один мільйон саджанців».

Працівники ДП «Олевське лісове господарство» дякують усім хто долучився до акції та закликають берегти природу рідного краю, не смітити в лісі та дотримуватись правил пожежної безпеки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту