В Олевську відбулась акція на підтримку військовополонених моряків

6 квітня в Олевську відбулась акція на підтримку військовополонених моряків. На площі Соборній зібрались працівники установ та відділів ОТГ, діти та небайдужі громадяни.

Дана акція відбулася в рамках заходу «Відродження флоту починається з відродження корабельного лісу», де також були присутні міський голова Олег Омельчук, заступник міського голови Олександр Ніколайчук, голова Асоціації ветеранів Військово-Морських Сил України віце-адмірал Сергій Гайдук, міністр культури України Євген Ніщук, ветеран військової служби капітан І рангу Анатолій Грищук, голова ГО «Трибунал України» Олександр Семенко, футбольний клуб «Маестро», ліцеїсти Одеського Військово-морського ліцею та Київського ліцею імені Івана Богуна та інші.

Школярі Олевщини тримали прапори, паперові кораблики та плакати: «Пам’ятай про тих, хто в полоні», «Волю морякам України», «З вами, хлопці, Олевська ЗОШ №3» й інші.

Наразі українські військові моряки вже понад 100 днів перебувають у російському полоні після захоплення поблизу Керченської протоки. Також присутні висловили підтримку ветеранам національного флоту, так званим «кримським диверсантам», які утримуються в російських в’язницях.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту