В Олевську відзначили День чорнобильської трагедії

З нагоди відзначення Дня пам’яті чорнобильської трагедії у актовій залі Олевської музичної школи відбувся захід на який зібрались ліквідатори аварії на ЧАЕС та небайдужі жителі. На заході були присутні: народний депутат України Володимир Арешонков, секретар міської ради Віталій Шейко, голова РДА Дмитро Лазаренко, голова райради Віктор Троц та ін.

Народний депутат України Володимир Арешонков  висловив слова подяки та вдячності за виявлену мужність під час ліквідації та нагородив грамотою верховної ради України Юхима Рабоша. Подяки та грошові нагороди від народного депутата отримали: Євген Лузін, Ванда Пекарська, Ольга Петрович, Володимир Лузін, Василь Тіт, Павло Гарбовський, Іван Бенюк, Василь Головенко. Також Володимир Юрійович вручив грошову премію 5000 грн. для громадської організації «Чорнобиль 33» .

Віталій Шейко від Олевської міської ради вручив подяки та грошові нагороди учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС: Василю Головенку, Євгену Лузіну, Василю Тіту, Володимиру Лузіну, Леоніду Васильчуку, Георгію Фалькову, Михайлу Зозулі та Захару Ковальчуку.

Голова Олевської РДА Дмитро Лазаренко та голова Олевської райради Віктор Троц також вручили подяки і грошові премії ліквідаторам.

У рамках заходу голова громадської організації «Чорнобиль 33» вручив почесний орден «Тим, хто врятував світ»: Анатолію Гречко, Олександру Титаренку, Леоніду Васильчуку, Миколі Ковальчуку, Георгію Фалькову, Володимиру Демиденку та Олегу Забродському.

Також слова подяки та вдячності висловив депутат міської ради Анатолій Повар та вручив грошову допомогу для ГО «Чорнобиль 33». Військовий комісар Олевського райвійськкомату підполковник Ігор Подшивалов також відзначив ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Для всіх присутніх на заході виконували музичні номери викладачі музичної школи та виконавці Олевського будинку культури.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту