В Кишинському садочку пройшла розвага до Великодня

Великдень – це свято, коли вся сім’я збирається разом та вітає один одного. Так, 3 травня в Кишинському ДНЗ об’єдналась та веселилась велика й дружня родина, відбулась розвага «Великоднє свято», яку проводила музичний керівник Тетяна Туцька.

Метою розваги було створення в дошкільному закладі святкової та радісної атмосфери, формування у дітей ціннісного ставлення до звичаїв та традицій. Під час розваги діти отримали позитивні емоції, радість проявили свої артистичні вміння та навички. У садочку панували відчуття миру, щастя, злагоди та добра.

Зустріч була для дітей цікавою та пізнавальною. Діти із цікавістю слухали розповідь про Великдень та грали в гру «Святкові слова». В гості до діток завітав Вербич, який побажав усім здоров’я.

За участі батьківської громади було створено виставку «Писанка», де кожна родина проявила свою творчість та винахідливість. Черговий раз колектив закладу дивує своїми творчими задумами, писанка з пап’є-маше  стала справжньою прикрасою виставки. На завершення свята дошкільнята отримали по святковій смачній пасочці.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту