Міський голова Олег Омельчук привітав ветеранів громади

Напередодні свята Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні міський голова Олег Омельчук разом з головою ради Олевської районної організації ветеранів та праці Валентиною  Козловець відвідали та привітали ветеранів Олевська.

Загалом в Олевській громаді залишилось 19 ветеранів, із них 9 проживає в Олевську: Іопик Марта, Іваненко Анатолій, Кравчук Іван, Миненко Дмитро, Скорозвон Федір, Шукалова Ніна, Риндич Ольга, Іжевський Борис та Зейрук Лідія.

9 травня Олег Омельчук особисто привітав ветеранів, які проживають в селах громади. Це Гарбар Олексій (с. Лопатичі), Чамор Олексій (с. Зубковичі), Охремчук Василь (с. Сущани), Мороз Аврам (с. Майдан-Копищенський), Новак Василь ( с. Соснівка).

А Козуб Ксенію та Жеревчук Степаниду (с. Юрове), Пархомчука Івана та Янковець Миколу (смт. Нові Білокоровичі) вітали старости.

Найстаршим ветераном громади є 95-річна жителька села Юрове Степанида Захарівна.

Під час зустрічі з ветеранами Олег Омельчук вітав їх зі святом, бажав міцного здоров’я, добробуту та дякував за їх подвиг в роки страшної війни.

Зі свого боку ветерани висловлювали вдячність за увагу до них, міцно тиснули руку та дякували, що завжди вітають та пам’ятають про них. Також деякі з них ділилися своїми переживаннями через сьогоднішню війну на сході України.

З нагоди свята Дня перемоги над нацизмом всім ветеранам були вручені традиційні продуктові набори.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту