Заходи з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

В рамках відзначення Дня матері та Міжнародного Дня сім’ї працівниками КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради» організовано та проведено ряд заходів.

12 травня на базі  Юрівської ЗОШ І-ІІ ступенів фахівцем із соціальної роботи Дубровець К.М. спільно з вчителькою початкових класів  Наталією Бородіною було проведено бесіду з учнями  1-4 класів  «Подорож у країну Материнства». Діти з цікавістю слухали історію виникнення свята, приймали активну участь у обговоренні казок та оповідань про мам, вікторині, з захопленням малювали малюнки в подарунок своїм мамам. Було роздано пам’ятки, буклети, маленькі ікони з зображенням Пресвятої Богородиці. Охоплено 39 дітей з сімей різних категорій.

15 травня в Новоозерянському НВК фахівцем із соціальної роботи Шишук Л.М спільно з вчителькою хімії та біології  Оленою Чорнобокою проведено бесіду з учнями 2-класу на тему  «Моя сім’я».

Також до Дня матері учнями Новоозерянського НВК та працівниками культури селища Новоозерянка проведено концерт.

В ході проведення заходів основна увага акцентувалась на соціальній та моральній значимості Матері, Сім’ї, Родини як основи суспільства та держави, джерела формування  моральних та духовних цінностей у вихованні дітей.

 

КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради»

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту