В Олевську відкрили новий дитячий майданчик.

Для діток, які проживають на вул. Коцюбинського та поблизу, нещодавно відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика.

Подарували маленьким жителям міста гарно облаштоване місце для веселого відпочинку депутат Житомирської облради Сергій Крамаренко та депутат Олевської міської ради Віктор Шапорда.

Впродовж декількох років Віктор Шапорда, будучи місцевим депутатом по відповідному округу,  активно йшов до виконання обіцяного – створення дитячого майданчика на Коцюбинській. Територія була визначена давно – відразу на місці колишнього смітника.

За словами Віктора Шапорди раніше на цьому місті був великий смітник, з яким протягом багатьох років боролися місцеві жителі. Завдяки наполегливості та зусиллям місцевих жителів смітник все ж таки змогли прибрати.

Малеча була надзвичайно рада, що нарешті з’явилося місце, де б вони могли погратися, адже поблизу де вони живуть немає подібних майданчиків.

Загальна вартість ігрового комплексу складає 48 тис. грн. із яких 40 тис. грн. з обласного бюджету було виділено за сприяння Сергія Крамаренка та 8 тис. грн. за підтримки Віктора Шапорди. Також за сприяння Віктора Івановича було облаштовано прилеглу територію.

1 коментар

  • Дуже дякуємо Вікторе Івановичу за чудовий дитячий майданчик!
    Нарешті є місце, де діти можуть проводити дозвілля.
    Сили і наснаги усім організаторам!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту