До Олевська завітала польська делегація

До Олевська на День міста завітали перші гості. 17 травня делегація з міста-побратима Тошек приїхала до Олевська. Цього разу Олевщину відвідали  Dominika Gmińska, Danuta Lis, Joanna Rosikoń, Rafał Kucharczyk, Arkadiusz Dyas на чолі з мером Тошека Grzegorz Kupczyk.

Гостей біля міської ради радо зустрічали міський голова Олег Омельчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник загального відділу Леся Саковець, начальник ЦНАПу Леся Павленко, державний реєстратор юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Людмила Крижова та вчитель польської мови в Олевській суботньо-недільній школі при Олевському відділі Спілки поляків України Катерина Пращур.

В актовій залі міської ради гостей також привітали заступники міського голови Олександр Ніколайчук і Яків Осипучк та член виконавчого комітету Андрій Іванов. Міський голова Олег Омельчук розповів більш детально про завтрашнє свято. Також гості поспілкувалися з працівниками міської ради на різні актуальні теми. По завершенню зустрічі Олег Васильович вручив кожному гостю сувенірну продукцію Олевська.

Польські гості перебуватимуть в Олевську декілька днів. На них чекатиме насичена програма. Сьогодні вони ще відвідають концерт у музичній школі. А 18 травня разом з олевчанами будуть святкувати День міста Олевськ.

Польська делегація вже не вперше приїжджає до Олевська. В 2018 році до Польщі на святкування Дня міста Тошек їздила олевська офіційна делегація разом з дітьми, які брали участь у спортивних футбольних змаганнях.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту