Відбувся турнір з міні-футболу на “Кубок Олевська”

18 травня в рамках святкування 1307 річниці Дня міста Олевськ на території Олевької гімназії проходив турнір з міні-футболу на «Кубок Олевська». Участь у турнірі взяли команди: «Колос» (с. Путиловичі), «NG»(м. Олевськ), «Динамго-Атлетік» (м. Олевськ, с. Кам’янка), «Штурм-Гімназія» (м. Олевськ), «USB» (м. Олевськ) та «Тризуб» (с. Тепениця).

В групі «А» до півфіналу вийшлии: «Колос» та «Штурм-Гімназія». В групі «В» у півфінал вийшли «Динамо-Атлетік» та «NG».

В півфінальних матчах «Динамо-Атлетік» з рахунком 3:1 переміг «Колос», а «NG» з рахунком 2:1 здолав «Штурм-Гімназію». В матчі за третє місце «Колос» не залишив шансів «Штурм-Гімназії» – 7:2.

У фінальному матчі команда «Динамо-Атлетік» здобула перемогу над «NG» з рахунком 3:0.

За результатами турніру кращим воротарем став Роман Покальчук («Динамо-Атлетік»). В номінації «Кращий гравець» ІІІ місце посів Ярослав Ласкавий («Динамо-Атлетік»), ІІ місце – Андрій Данилюк («Колос»). А Кращим гравцем і кращим бомбардиром турніру було визнано Олексія Шапорду («Динамо-Атлетік»).

По завершенню турніру заступник міського голови Яків Осипчук та голова Олевського МО ВФСТ «Колос» Володимир Рабош нагородили переможців турніру, призерів та кращих гравців кубком, подарунками та спортивним інвентарем. Також Яків Миколайович вручив переможцям грамоти та сувенірну продукцію Олевської міської ради.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту