Волонтери дякують за підтримку

Волонтери Володимир Безкоровайний, Дмитро Безкоровайний, Борис Помінчук, Юрій Дубровець нещодавно повернулися зі сходу країни. Туди, на передову війни, вони вкотре привозили продукти харчування для наших воїнів та постраждалих місцевих жителів.

Перебуваючи на лінії фронту, наші волонтери допомагали відбудовувати зруйновані від обстрілів будинки. Невдовзі знову в дорогу, продовжуватимуть свою почесну місію і передаватимуть зібрані продукти та речі.

Сьогодні, 24 травня, вони завітали до Олевської міської ради висловити свою подяку за постійну підтримку та допомогу міському голові Олегу Омельчуку і його заступникам Олександру Ніколайчуку та Якову Осипчуку.

Також волонтери дякують всім, хто долучається до підтримки наших вояків на сході України. Постійно їм допомагають пальним та іншим необхідним народний депутат України Володимир Арешонков, голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур, настоятель Свято-Миколаївської церкви отець Сергій Сяський та прихожани, приватні підприємці Сергій Лисицький (м. Олевськ) та  Тетяна Мидловець (с. Кишин).

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту